WordPresskaos och snittharmoni – därför ska ni snitta!

Ni som arbetat med WordPress förstår min frustration. Och ni som inte vet vad WordPress är, tänk er obegripliga koder som dansar runt på skärmen. Tryck på enter och koden blir till begripligt snygga texter och bilder på hemsidan. Eller som så ofta, tryck på enter och hemsidan är lika dansande obegriplig som koden just var. Och då har jag inte ens börjat prata om uppdateringar. Förstår ni inte? Inte jag heller!

Ringer jag WordPressproffset, så hinner jag bara säga ”hej” så är jag en tusenlapp fattigare. Med denna frustration la jag mig igår på kudden. Tankarna cirklade runt lösningar som cirklade vidare i frågetecken, som cirklade vidare till bröd. Och där landade jag. Tre bröd låg och väntade på mig i kylen och på morgonen skulle de snittas och in i ugnen. Mina tankar började arbeta med mönster. Det optimala mönstret för var och ett av de olika bröden. Ett 100% fullkornsbröd med råg, ett 75 % fullkornsbröd med dinkel och råg och ett ljusare bröd. Alla behövde sin individuella snittning beroende på degens hållbarhet. Jag snittade i tanken blommor, ringar, fjädrar. Pulsen gick ner och jag somnade med en plan. En plan för tre vackert snittade bröd.

Här kan du läsa mer om varför det är bra att snitta bröd. Och då menar jag varför det är bra för bröden, inte bara för att det är kul, vackert eller gör att en och annan baknörd kan somna.

Och ni som behöver hjälp med WordPress. Räddningen kom på morgonen; Melker – han bara fixade det – mhwebbproduktion.se

En grym snittkniv hittar ni här.

Comments 3

  1. Bosse Bergenholtz april 30, 2017
    • Bosse Bergenholtz april 30, 2017
      • Christine Heger april 30, 2017

Leave a Reply