Vad händer med Bröd&Kvarn 2017?

Nytt år och jag är fortfarande överväldigad över året som varit. Allt har gått så mycket bättre än jag kunnat föreställa mig. Tack kära kunder för att ni beställt kvarnar av mig! Tänk att så många hushåll nu bakar bröd på färskt fullkornsmjöl tack vara Bröd&Kvarn!

2017 – det är nu allt ska ta fart. Min förhoppning är att fler ska upptäcka att brödet de köper i butik är skräp. Man betalar alldeles för mycket för luft och tillsatser. Och flingorna – även här finns det stora positiva hälsoeffekter, nya smakupplevelser och ett plånboksvänligt müslialternativ att upptäcka.

Utöver alla hushåll som jag når, vill jag under 2017 bli bättre på att berätta för restauranger och bagerier om färskmalet mjöl. Sverige skulle kunna bli världsbäst på gott och hälsosamt bröd.

2017 hoppas jag även kommer bli året då jag blir bokad för fler föreläsningar. Det finns så mycket att berätta om säd, mjöl och hälsa. Har ni ett tema med mat eller hälsa på jobbet, tipsa gärna om mig.

Och sen måste jag fråga er, vad skulle ni vilja hitta i Bröd&Kvarn:s webbshop utöver kvarnar? Det vore fantastiskt att få höra om era behov och idéer.

Tack än en gång alla kunder och bloggläsare för det här året och jag önskar er en riktigt fin start på 2017!  

Leave a Reply