”Vackra ting” – mina favoriter

Jag har förälskat mig i en mugg. En mugg med strandskator. Den har blivit min absoluta favoritmugg. Perfekt i sin utformning – hög och håller därmed värmen länge och örat ligger fint i fingrarna. Varje morgon efter jag lämnat på förskolan tar jag mig min kopp från köket sätter mig framför datorn och kollar dagens beställningar, sedan vidare in i bakstudion för att packa paket och därefter det roligaste – sätter dagens deg. Koppen följer med och ger mig en liten glädjefylld rutin varje morgon. Jag bestämde mig för att jag ville sälja muggen eftersom jag själv gillar den så mycket. Jag älskar havet och stranden och muggen symboliserar hav för mig. Till min glädje hittade jag företaget som tar fram kopparna i Falsterbo där jag bor – vilket härligt sammanträffande!

Strandskatorna visade sig finnas även på brickor och servetter, och därför har jag nu ett litet sortiment med strandskator. Under kategorin ”Vackra ting för servering” hittar du dem nu i webbutiken. Ger strandskatorna dig samma härliga känsla av hav och strand?

Du hittar muggarna här.

Leave a Reply