Två dagar av härlig surdegskurs

På min 2-dagars surdegskurs i veckan hade jag ett härligt glatt gäng i min bakstudio. Det mullrade redan från sekund ett och en väldigt skojfrisk operasångare med kvick humor satte tonen för kursen. Nedan ser ni ett gäng bilder från dagarna. Surdegsbrödet med den vackra g-klaven kan ni nog gissa vem den tillhörde.

Tack alla härliga bagare för att ni kom! Tack extra för god hemslungad honung från Marita, en inbjudan till en onlinekurs om Mjölk&Gluten från Monica och tack Henning för alla skämt och ditt glada lynne.

Vill du gå en surdegskurs hos mig har jag en den 11-12 mars (fullbokad, endast reservplats) och en den 22-23 april. Dessutom har jag surdegspizzakurs, en kvällskurs, den 17 mars. Läs mer om kurserna här.

G-klav till höger – visst blev det fint!