Tareq Taylor tar än en gång plats i min blogg

Det är sällan jag tar mig tid att göra något helt för min egen skull, men igår gjorde jag det. Eftersom jag nyligen föreläst på Katrinetorp blev jag inbjuden att lyssna på Tareq Taylor. Det var helt fantastiskt. Den här mannen är en glädjespridare utan dess like. Föredraget var ärligt, hjärtligt och väldigt roligt. Jag kan lova er att alla kvinnor i publiken föll som käglor och blev förälskade hela bunten. Om jag hade ställt mig upp och berättat för publiken att Tareq Taylor följer mig på Instagram, tror jag att de hade rusat fram för att även få min autograf. När jag tänker på det, var det nog synd att jag inte tog tillfället …. ;-).

Jag tog istället chansen att ta en selifie med Tareq och gjorde mitt bästa för att sälja in en kvarn till hans restautrang Kockeriet. Jag tror det gick ganska bra. Sannolikt gick jag fram som en ångvält, så han hade nog inget annat val än att säga ”ja, ja, ja”. Stackarn! Det bästa vore om han ville ha färskmalt mjöl i TV. Hur häftigt vore inte det om de doftade, smakade och jämförde skillnaden mellan färskmalet och lagrat mjöl!

Kolla in den här kön för boksigneringen.

Jag vill ha allt som finns i butiken på Katrinetrop. Och det vackra bokbordet – där vill jag vara med min bok. Förstår du vilken känsla det vore att ha min bok där. Katrinetorp, hallå, är ni redo att göra plats för min bok i September?

 

Leave a Reply