Surdegspizzakurs på gång!

Jag håller på att spela in och redigera en ny onlinekurs – surdegspizzakurs! Detta är en efterlängtad kurs då många vill kunna göra riktigt goda pizzor hemma. En pizza behöver faktiskt inte vara onyttig om man bara väljer bra mjöl och lägger nyttiga saker på pizzan. Den pizzan jag lär dig baka, är både nyttig och betydligt godare än den du köper i pizzerian (nu vet jag klart inte var du köper din pizza, så det finns klart undantag ;-)).

Familjen är överlycklig över all pizza de får äta här hemma just nu och jag är glad att snart kunna få dela med mig av min kunskap via film. Är du intresserad, får du gärna maila mig på info@brodochkvarn.se så skickar jag dig en rabattkod vid lanseringen. Det blir som en uppmuntran för mig och en fin rabatt för dig.

pizza

Jag önskar dig en härlig dag! /Christine

Leave a Reply