Surdegspizzakurs – lärorik och kul teamaktivitet

Så klart du vill lära dig att baka en hälsosam surdegspizza! Nu när jag har min egen bakstudio kan jag erbjuda pizzakurser. Kursen är en perfekt teamaktivitet där man får lära sig något nytt, göra något praktiskt och ha roligt tillsammans. I juni hade jag glädjen att ha en grupp från Skånemejerier här. De var fulla av entusiasm och hade vansinnigt kul tillsammans. För mig är det en glädjekick att se ett gäng arbetskamrater med lust och glädje samarbeta och skapa något riktigt bra tillsammans. Jag tycker att detta är den perfekta teamaktiviteten – och jag är helt objektiv ;-)

Du får:

  • Inspirerande kunskaper kring mjöl – vi maler även fullkornsmjölet vi ska baka med
  • Kunskap om surdegens magiska värld
  • Din egen surdegspizzadeg att ta med hem så att du kan göra mer pizza dagen efter
  • Pizza med härliga fyllningar efter eget smak och tycke
  • Tips och tricks för att lyckas med hemmapizzan
  • En spännande teamaktivitet där smaklökarna sätts på prov

Jag håller till i min bakstudio i Falsterbo och runt mig finns toppenbra konferenshotell. Ring eller maila mig, Christine, för mer information eller önskemål om bokning. info@brodochkvarn.se eller 0707-984959

Leave a Reply