Surdegspizzakurs – fullmatade med kunskaper och pizza

I veckan hade jag ett gäng läkare på surdegspizzakurs. De var en hel grupp som bokade in sig en lördagskväll. Kursen pågick i 3,5 timme och jag försökte trycka in så mycket som möjligt på den tiden. De gick härifrån fullproppade av nya kunskaper utöver all god pizza i magen.

En surdegspizza behöver tid för att bli bra, så 3,5 timmer räcker inte för att hela processen. Därför får kursdeltagarna ta med supdegspizzadeg hem som de bakat hos mig, men de gräddar en pizza under kvällen på en deg som jag gjort i förväg. På så sätt får de vara med om alla moment i processen trots den korta tiden. Dessutom är det ju väldigt roligt att kunna grädda pizza därhemma i sin egen ugn dagen efter. Pizza två dagar i rad, kan aldrig bli fel :-)

Vill du gå på en fysisk pizzakurs hos mig så hitta du mer information här.