Surdegskurs, poddinspelning och celebert besök

I helgen hade jag en tvådagars surdegskurs i min bakstudio. Det är alltid lika roligt. Jag får massor av energi och det är så härligt med alla engagerade deltagare. Denna gång hade jag en mycket spännande man på kursen – Mattias Kristansson. Han är grundare och driver den framgångsrika tidningen Vegomagasinet och har skrivet ett tiotal böcker om vegetarisk och vegansk mat. Han kan mycket och vill lära sig ännu mer, därför är det klart extra kul att han även vill lära sig baka surdegsbröd. Han köpte en kvarn av mig redan för två år sedan och säger att han bakat igenom hela min bok och älskar mina recept. Förstår du hur glad jag blir när jag hör det!

Efter kursen spelade vi in ett poddavsnitt. Det är första gången jag är med i en podd, fast med kamera – vad det nu heter. Som vanligt pratade jag alldeles för snabbt. Jag blir så engagerad så jag kan inte hålla igen. Jag meddelar er när den kommer ut – om ett par veckor enligt Mattias.

Har du en vän som du tror skulle tycka det vara roligt att lära sig baka, så är Surdegskursen den perfekt julklappen. Kurserna för våren hittar du här.

Blandar degar – känner klämmer och funderar ;-)

Mattias Kristensson riggar och fixar inför inspelningen

Jag önskar jag inte pratade så snabbt. På något sätt försöker jag klämma in så mycket som möjligt mellan varje andetag – galet!

Comment 1

  1. Like november 19, 2018

Leave a Reply