Surdegskurs och bakning gör en glad!

I helgen hade jag surdegskurs och återigen var kursen välsignad med underbara människor. De som bakar eller vill lära sig baka är helt enkelt ett härligt släkte. Dessutom blir det en helg utan bekymmer där man bara får lov att fokusera på något roligt (och lärorikt) – klart man är glad då!

Förra veckan hade jag en trist dag – min sinnesstämning var inte den bästa. Jag hittade inte mina vigselringar och jag hade en tråkig kontakt med en av mina leverantörer. Jag fick inget vettigt gjort vid skrivbordet eftersom jag inte kunde koncentrera mig. Tankarna bara snurrade. Till slut bestämde jag mig för att baka istället. Ett mycket bra beslut konstaterade jag efter ett par timmar. När jag väl satte händerna i degen var det som att jag fick lite perspektiv och jag skakade av mig allt trist. Bakning är helt enkelt fantastiskt!

Sätt händerna i en deg och lugnet infinner sig. Att baka tillsammans är dessutom extra roligt. Skratt blandat med djup koncentration :-)

Vill även du gå en surdegskurs, så har jag platser kvar på kursen i november – du hittar mer information här.

Leave a Reply

Nyhetsbrev

Anmäl dig och få intressanta artiklar och erbjudande