Surdegskurs – mina sista platser för våren

Nu är det vår, och jag tycker den här tiden är som allra härligast. Det ljusa gröna som kommer, blommorna som lyser upp, fröna som stoppas i marken och framför allt ligger hela sommaren framför mig. Före sommaren är här ska jag ha ett helt gäng surdegskurser här i Falsterbo. Som deltagare är det ett superskönt upplägg – bakning på förmiddagen och strandpromenad på eftermiddagen – det kan inte blir bättre. Just nu har några få platser kvar på mina sista två kurser i vår – den 15-16 maj och den 1-2 juni. Därefter är det sommar, och om får vi den otroligt varma sommaren som var i fjor (hoppas, hoppas) äter jag sannolikt knäckebröd istället för att baka.

Skulle du vara intresserad av att komma hit och lära dig mer om surdegsbakning och mjöl och även njuta av vackra Falsterbo i vår så läs gärna mer om kursen här.

Dessa surdegsbröden är bakade på färskmalet fullkornsmjöl av råg och ölandsvete.

Leave a Reply