Surdegskurs den 19-20 maj – sista tillfället före sommaren
Surdeg, säd, mjöl och baktekniker – hur gör man för att lyckas? Välkommen till en tvådagarskurs där du får lära dig baka hälsosamt och gott! Du kommer lära dig om vägen från spannmål till färdigt surdegsbröd. Vi bakar med ekologiskt mjöl, färskmalet mjöl och kultursorter. Det blir dagar fyllda av kunskap och inspiration. Du kommer hem rågad med bakglädje, egna bröd och en surdegsstart för kommande bak. I kursen ingår en enkel lunch och fika. Boka din plats och se fram emot två spännande dagar!
Pris:
1 550 kr inkl. moms
Plats:
Nybyggd bakstudio, Falsterbo
Tid:
Lördagen den 19 maj kl. 9.00 – ca 14.30
Söndagen den 20 maj kl. 9.30 – ca 12.00
Anmäl till info@brodochkvarn.se eller christine@heger.se
För frågor ring Christine på 0707-984959
Behöver du förslag på trevligt boende i Skanör&Falsterbo, så kontakta mig.
Vid för få bokningar förbehåller jag mig rätten att ställa in kursen.
Så här ser bakstudion ut.
Rekommenderar verkligen kursen.
Tack Stefan för fina orden!