Surdegskurs i Falsterbo

Vore det inte härligt att ha något att se fram emot i vår? Jag har 2-dagarskurser, lördag och söndag, i min bakstudio i Falsterbo. Bor du inte i närheten finns många prisvärda ställen att bo på runtomkring, och jag tipsar gärna om boende. En helg i Falsterbo i vår är mumma för själen. :-)

Oavsett om du tidigare aldrig bakat med surdeg eller om du har gjort det länge men vill utvecklas, så kommer kursen passa för dig. Jag anpassar kursen efter deltagarna som kommer och alla, oavsett tidigare erfarenhet, brukar vara väldigt nöjda med sina nyvunna kunskaper.

Läs gärna m er om surdegskursen här.

Sagt från tidigare kursdeltagare:

Tack Christine för två intensiva dagar där jag lärde mig mycket mer än vad jag hade förväntat mig. Dessutom blev jag så otroligt inspirerad och nu bakar jag minst två gånger i veckan. Dessa dagar kommer jag minnas som väldigt lärorika, varma och glädjefyllda.
Varmaste hälsningar,
Maria