Slutspurt för boken

Det är lite tunt på bloggen nu, men jag slutspurtar i korrläsningen av min bok. Det är onekligen ångestladdat att korrläsa sin egen bok. Tänk om jag missar något. När den väl är tryckt finns det ingen återvändo. Det är väldigt stor skillnad mot att skriva i bloggen, där kan jag gå in och ändra om jag ser något fel. OCH fler har överseende med att allt inte är helt korrekt i en blogg – den är ju skriven på ett annat sätt.

Boken kommer ut i början av september. Den heter ”Fullkorn” och innehåller en hel mängd härliga recept med fullkornsmjöl. Det är pajer, bröd (både surdegsbröd och bröd bakade med jäst), kakor, pannkakor m.m. Mina bästa recept helt enkelt. Smakrikt, nyttigt och gott – jag hoppas att fler genom den här boken kommer skippa det vita mjölet och upptäcka vinsterna med fullkornsmjölet. Självklart finns även en fakta del om mjöl och en hel del baktips.

Nu måste jag fortsätta grotta i texten!

Foto: David Back
Så här fin kommer den se ut. Ungefär i alla fall, all text är inte helt satt.

På bilden är ett bröd bakat på 100% fullkornsmjöl. Och jag har dekorerat brödet med snitt som om det vore ax. Ni snittar väl era bröd? Gör ni inte det idag, så rekommenderar jag er att börja. En bra snittkniv hittar du här.

Leave a Reply