Sista fotograferingen – hemma hos mig!

Det är en så märklig känsla, men vi har tagit den sista bilden till kokboken. Mästerfotografen David knäppte dem i en så rask takt att innan jag hann smälta känslan av att det var sista gången, så var det slut. Vi fotade hemma hos mig. Så härligt att få jobba i sitt eget hus. Och inte minst, få jobba i min egna bakstudio. Min älskade bakstudio visade sig även vara en perfekt fotostudio. Jag är så nöjd att jag lyckades övertyga min man om att det här var en bra idé!

Nu är jag helt slut och gått in i ett efter-kokboks-koma.

Här följer ett gäng bilder från dagen.

”David, titta upp så är du med på bild”

På språng! Det gäller att skynda sig med förberedelserna om jag ska hinna med Davids tempo.

Samarbete! Lite peppar på det, och surdegspizzan blev perfekt snygg! Degen innehöll förutom färskmalet fullkornsvete även siktat Ölandsvete från SaltåKvarn.

Gänget: jag, fotografen David och förläggaren Johan

Leave a Reply