Satsa på fullkornsvåfflor till helgen

Nu hoppas jag det blir härligt väder till helgen så att vi kan sitta ute och äta våfflor. För mig är det vår! Skippa att köpa den där färdiga våffelsmeten i butiken fylld med tillsatser. Blanda istället ihop din egen smet – det är lika lätt som att vispa ihop pannkakssmeten. Om du dessutom byter ut det vita mjölet till finmalet fullkornsmjöl får du både väldigt smakrika och nyttiga våfflor. Recept på fullkornsvåfflor hittar du här.

Mina våfflor är gjorda på färskmalet fullkornsmjöl. Genom att mala mitt eget mjöl kan jag få det precis så finmalt som jag vill ha det. Dessutom är mjölet inte härsket utan smakar fantastiskt!

Det är ingen som kommer märka att våfflorna är gjorda på fullkornsmjöl. De kommer bara märka att de är ovanligt goda!

Leave a Reply