Sålt bok – en ny upplevelse

Idag var jag och åt lunch på Lorensdal utanför Höllviken. Det är ett helt fantastiskt ställe, så har ni möjlighet är det väl värt en omväg. Majas Cottage butik ligger där och jag passade på att fråga om de skulle vara intresserade av att sälja min bok. Det är första gången jag säljer in min boken. Det kändes stort! Dessutom en bok som ännu inte är färdig.

Vi får väl se till hösten, men jag tror den kommer ligger där – den är som klippt och skuren i den vackra butiken (jag hoppas de ser det lika tydligt ;-)).

Det är så vackert där. Dock var det så soligt så det var svårt att fånga det på bild. Under lunchen var det fullt med folk, även om det ser tomt ut just från den här vinkeln.

Pelagoner – jag kan inte få nog av dem!

Första butiken jag pratar med om min bok – det känns stort. Kanske löjligt, för jag har sålt så mycket olika saker i min dag, men det här är annorlunda.

Foto: David Back
Så här fin kommer den se ut. Ungefär i alla fall, all text är inte helt satt.

Leave a Reply