Så mycket idéer, men så lite tid

På sista tiden har jag inte alls kunnat uppdatera bloggen så som jag önskat. Titt som tätt när jag bakar tänker jag ”Å, det här måste jag berätta om, eller, å det här receptet måste jag dela med mig”, men så hinner jag inte. Trots att detta är min roligaste kanal. Anledningen till att jag inte hinner är att jag satsat på att få onlinekurser på plats. Pandemin har ju gjort att mina fysiska kurser blivit inställda så det var hög tid att ta tag i onlinekurserna. En kurs är redan lanserad ”Allt du behöver veta för att lyckas med din surdegsgrund” och nästa kurs ”Lär dig bara luftiga surdegsbröd med fullkornsmjöl” är på gång. Tanken är att jag ska lansera den i god tid före jul (så nu brinner det i knutarna ;-)).

Det är många som redan gått den första grundläggande kursen om surdegsgrunden och väntar på själva bakkursen. Har man bra koll på surdegsgrunden behöver man inte gå första kursen utan kan hoppa rak in i ”Lär dig bara luftiga surdegsbröd med fullkornsmjöl”. I den kursen förutsätts att man har en aktiv surdegsgrund som fungerar. Är du intresserad av kursen så maila mig info@brodochkvarn.se och säg att du är intresserad av kursen, så får du en rabattkod vid lanseringen.

Just nu håller jag på att redigera formningen som jag spelade in igår. Och om en stund ska jag ställa mig framför kameran igen och ge alla mina bästa rekommendationer för att lyckas med det luftiga surdegsbrödet. Det blir en ganska omfattande kurs, men det är svårt att minska ner på något – alla delar krävs för att man ska förstå och lyckas.

Jag hoppas vi ses på kursen, så kommer jag snart kunna dela med mig mer på bloggen.

/Christine

PS: Jag vet att det ligger en hel del reklam på sidan och att det är ett störande moment. Dock är det så att allt material som finns i bloggen är gratis och genom reklamen får jag in lite varje månad. Men i framtiden hoppas jag kunna ta bort reklamen – det är mitt mål :-).

Comments 3

  1. Håkan Söderberg november 19, 2020
    • Håkan Söderberg november 19, 2020
      • Christine Heger november 26, 2020

Leave a Reply