Så fin artikel i tidningen Vego

Det är få magasin som växer i Sverige, men Vego gör det. Och just nu firar de 5 års jubileum! Det finns en fantastisk historia bakom den fina tidningen som ni kan läsa om i numret som är ute nu. Eldsjälen, Mattias Kristiansson, startade tidningen och idag har den 100 000 läsare. I detta nummer fick jag vara med och jag är så tacksam och stolt. Det är en superfin artikel om fullkorn och färskmalet mjöl. Dessutom ett gäng recept från min bok ”Fullkorn”.

 

Alla vackra receptbilder är tagna av fotografen David Back.

I samband med intervjun var jag även med i Vegopodden. Har du inte lyssnat (eller tittat, för Mattias filmade samtidigt) kan du göra det här:

Jag hade precis avslutat min  surdegskurs och deltagarna hann inte mer än gå utanför dörren när kamera och mickar åkte upp på bakbordet. Jag var ganska mosig i huvudet… Det var nog även Mattias, för han hade gått kursen :-)

Vill du prenumerera på Vegomagasinet hittar du mer information här.

Leave a Reply