Riktigt prisvärt boende i Falsterbo till surdegskursens kursdeltagare

Jag är så otroligt stolt över den plats jag bor på. Det är så oerhört vackert här. Min önskan är att alla som kommer till mina kurser passar på att njuta av naturen. Nu har jag fått till ett avtal med Falsterbo Camping and Resort som ligger på gångavstånd från min bakstudio. Det är ingen vanlig trist camping, utan den är superfin. Jättefina stugor och campingen ligger helt fantastiskt naturskönt precis vid havet och ett stort naturområde. Promenaden därifrån till min bakstudio blir en njutning. Det passar dessutom perfekt att man äter sin egen frukost på morgonen, för som deltagare har du med sig riktigt goda frallor efter första kursdagen.

Nu kan deltagare bo där för 450 kr per natt (om man är två) eller 600 kr per natt (om man är en). Då ingår det handdukar och lakan. Vill man bo där måste man kontakta mig så får man rabattkoden.

Jag har fortfarande platser kvar på surdegskursen i november – mer om kursen hittar du här. Och snart kommer jag även lägga upp vårens kurser, så håll utkik.

Läs mer om Falsterbo Camping här.

Det är så magiskt vackert här året om. Det finns många otroligt vackra platser i vårt land, men detta är min absoluta favoritplats. Detta är ner mot Flommen och Skanör.

Även detta är en bild vid Flommen.

Jag tröttnar aldrig på havet oavsett årstid. Lugnt, dramatiskt – vad det än är ger det sinnesro.

Här står jag vid Falsterbostrand en solig höstdag. Stränderna är så långa så är det inte högsäsong är de ofta tomma. Magiskt.

 

Leave a Reply