Plats kvar på surdegskursen i november

Den 9-10 november kör jag min sista surdegskurs före jul. Jag har ännu platser kvar på just den kursen. November är en seg månad, så varför inte lysa upp den med något kul och lärorikt. Utöver att du kommer lära dig väldigt mycket om bakteknik, surdeg, och mjöl, kommer du gå därifrån påfylld med energi och bakglädje. Det är dessutom fantastiskt kul och stimulerande att baka tillsammans!

Kursen är i Falsterbo och jag har ett attraktivt avtal för boende precis i närheten – lär mer om det här. Mer information om kursen finns här, och ett tidigare blogginlägg ger en känsla för hur det är – läs här.

Jag hoppas jag får träffa dig här i november!

Deltagarna tittar med spänning in i ugnarna för att se sina bröd. Lika roligt var gång!

Det här fullkornsbrödet bakade vi på surdegskursen jag hade idag – ett sådant kan du också lära dig att göra.

Även den här fullkornsfrallan bakade vi på kursen.

Leave a Reply

Nyhetsbrev

Anmäl dig och få intressanta artiklar och erbjudande