Du kan göra dina pannkakor godare! OCH dessutom nyttiga!
Jag antar att pannkakor är en återkommande maträtt hemma hos dig precis som hos mig. Pannkakor är gott, enkelt och alltid uppskattat. Dessutom går de ju att variera i det oändliga. Från matigt till sött – de kan passa alla tillfällen helt enkelt. Med risk för att låta väldigt ”säljig”, men jag måste bara säga det: enbart baserat på alla pannkakor man lagar är köpet av en kvarn motiverat. Pannkakorna blir så otroligt goda med färskmalet mjöl. Det blir fantastiskt mycket smak! Och utöver smaken, blir pannkakorna nyttiga. Tänk er att kunna servera och äta något så gott som dessutom är nyttigt. Ägg, mjölk och fullkornsmjöl – det är dundermat!
Jag brukar servera våra barn pannkakor med upptinade bär. Då är det fest hemma. Och det fina är att jag serverar dem med gott samvete. De tycker det är godis och jag vet att det är rena hälsokuren. Det är en grym känsla.
Ibland lyxar jag till det med vispad grädde. Så gott, men HELT SOCKERFRITT! Mjölet som i vanliga fall är den värsta sockerboven, består iställlet av fullkorn fullproppade med vitaminer och mineraler – läs mer om det vita mjölet här.
Dinkelpannkakor, rågpannkakor, ölandsvetepannkakor, bovetepannkakor, kornpannkakor, enkornspannkakor, havrepannkakor – med variation av mjölsorter kan du få olika smak varje gång.
Jag rekommenderar dig att köpa den här ”pannkakskvarnen”. Du kommer inte att ångra dig!