Pannkakor på färskmalet mjöl – för näringen och smaken
Äntligen fick min minsta tös som hon ville – pannkakor! Hon åt fem stycken och menade att det fanns plats för fler, men där satte jag stopp.
Pannkakorna är gjorda på färskmalet Ölandsvetemjöl av fullkorn. Otroligt smakrika och goda pannkakor som jag serverar med gott samvete. Pannkakorna är rena dundermaten. 100% fullkorn, vilket betyder att jag malt ner hela vetekornet. Inget har siktats bort. Alla viktiga fibrer, mineraler och vitaminer finns kvar. Utöver det har jag valt en kultursort, Ölandsvete, som är proppfylld av näring – läs mer om kultursorter här. Det moderna vita vetet som man normalt gör pannkakor av ger bara tomma kalorier.
Jag rekommenderar er verkligen en kvarn om ni så bara har den för att göra pannkakor. Den är värd det, för SMAKEN och HÄLSAN. Kolla in Fidibus Medium, en perfekt mjölkvarn som ger dig de bästa pannkakorna livet ut.