Nu säljer jag även MockMill!

Jag är så glad att kunna berätta att jag numera även säljer MockMills kvarnar. KoMo och MockMill är ju konkurrenter, men i min butik kompletterar de varandra perfekt. Båda göra fantastiska kvarnar och jag vill ge mina kunder ännu större möjligheter att hitta just det som passar bäst.

KoMo:s kvarna är så vackra gjorda i solid bok och MockMills kvarnar finns både i trä och i nerbrytbart ”plastmaterial” . Båda är fantastiska. Så välj och vraka – det viktiga är att du maler ditt eget färska mjöl oavsett med vilken kvarn. För det, är något som du aldrig kommer ångra om du väl börjat.

MockMill har ju två olika linjer – Mockmill och Mockmill Lino. Mockmill är de mer prispressade och är tillverkade av en växtbaserad massa som är helt återvinningsbar. Mockmill Lino är gjorda av trä och vackrare. Men båda har samma innehåll – det är utseendet och plånboken som får avgöra.

In och läs om dem här i min butik och dröm dig bort till ditt eget färskmalda mjöl! Både din kropp och dina smaklökar kommer tacka dig :-)

Här har jag en Mockmill Lino 200 närmast mig och en Mockmill 100 längre bort.

Du hittar kvarnarna här – både på 1:a sidan som du kommer till via länken och 2:a sidan när du bläddrar.

Jag kommer inom snart lägga upp filmer där jag demonstrerar och maler så att du ser hur de fungerar, men har du frågor för det, så är det bara att höra av dig :-)

/den väldigt glada ”mjölnaren” Christine

Leave a Reply