Nu har jag jäskorgar i alla storlekar!

Jag har länge tyckt det varit svårt att få tag i jäskorgar i den storlek jag vill ha. Därför bestämde jag mig för att jag minsann skulle hitta olika leverantörer så att jag kunde erbjuda ett brett sortiment av jäskorgar. Det har tagit ett tag, men nu äntligen har jag det jag ville ha – massor av olika sorters jäskorgar. Är du som jag, så vill man inte ha en jäskorg, utan flera och i olika storlekar så att man kan välja beroende på vad man ska baka. De olika storlekarna och formerna är ju en del av charmen och sätter prägeln på brödet.

Nu har jag fyllt webbutiken med olika jäskorgar och jag skulle kunna tro att det till och med blir svårt att välja. Jag har därför försökt ta bilder med flera bredvid varandra så att man kan se skillnaden i storlek och form. Dessutom har jag satt ihop ett gäng erbjudande så att priset blir mer gynnsamt om man köper flera – missat inte dem! Tyvärr är det ju så att fraktkostnaden är den största kostnaden för mig, men när det handlas fler så kan jag sänka priset.

Hoppas, hoppas, du hittar just det den storlek och form du vill ha, för nu har jag sjutton i mig marknadens största utbud!

Lycka till att hitta rätt och ha så roligt!

jäskorgar
Nu tror jag verkligen jag har marknadens största utbud av jäskorgar! (jag ser att jag inte ens fick med alla varianter på bild ;-))

Leave a Reply