Mjölkvarnar äntligen på lager!

Pandemin gör att jag inte få hem kvarnar i den utsträckning som jag behöver. Det är så frustrerande. Men igår fick jag äntligen ett megalass. Många är redan förbeställda och jag har packat och packat och nu nästan fått iväg alla. Men det underbara är att jag har fullt lager igen. Inte med alla sorter tyvärr, men de flesta. Så är du ute efter en KoMo mjölkvarn eller flingkvarn, så passa på nu, innan de tar slut igen. Du hittar kvarnarna här och information om lagerstatus hittar du här. Just nu finns de flesta kvarnar på lager och jag kan skicka iväg till dig direkt:

 • Fidibus 21
 • Fidibus Classic
 • FidiFloc Medium
 • Fidibus Medium – skickas från Österrike 12/2 – på lager en vecka senare
 • Fidibus XL – skickas från Österrike 12/2 – på lager en vecka senare
 • Handveven
 • FlicFloc
 • FlocMan
Ni kan tro jag slet igår och packade när alla kvarnarna kom. Som tur var hade vi fint väder och här i södra Skåne kom snön först idag.
Det är bra att jag gillar att röra på mig, för efter att ha packat 60 kvarnar behöver jag definitivt inget gymbesök ;-)

Comments 2

 1. Michael Fagerstrom februari 8, 2021
  • Christine Heger februari 15, 2021

Leave a Reply