Vill du baka mina favoriter? Här får du mina 3 bästa recept. Fyll i ditt namn och din e-mail adress så skickar jag recepten i en pdf till dig.

Vem är jag?


Allt började med att jag, Christine, fick en mjölkvarn av min man i julklapp. Då fick jag upp ögonen för den stora skillnaden mellan mjöl och mjöl och därmed mellan bröd och bröd. Sedan dessa har jag lärt mig mycket och givit vidare min kunskap till  hemmabagare som fått lära sig baka surdegsbröd på riktigt bra mjöl på mina surdegskurser.

På bilden ser du mig och min bakbok Fullkorn.  Boken är fullmatat med recept bröd, surdegsbröd, sötebröd, pizza m.m. – allt med den röda tråden fullkorn. Självklart delar jag där med mig av mina kunskaper om mjöl och bästa tips kring bakning och surdegsbakning.

Du kan följa Bröd&Kvarn på Instagram här

Varför är dessa mina favoriter?

Jag bakar väldigt mycket – mer än vad som är rimligt. Jag hittar på nya recept, experimenterar och har kul. Men trots allt jag bakar återkommer jag alltid till mina favoriter. Kanske kan de även bli dina? Ladda ner recepten genom att fylla i nedan.