Mal glutenfritt mjöl
Det finns mängder med spännande och smakrika fröer och gryner du kan mala färskt glutenfrittmjöl på – majs, bovete, ris, kikärtor, quinoa m.m. När du maler mjöl själv med en kvarn från KoMo och Bröd&Kvarn får du full kontroll över råvarorna.
Vilka fördelar har du av att mala ditt eget glutenfria mjöl?
• Det glutenfria brödet och mjölet i butiken är dyrt. Genom att mala själv kan du sänka dina kostnader
• Du får full kontroll på ingredienserna, och kan säkerställa att det är glutenfritt
• Du kan experimentera och mala mjöl och baka med nya gryner som inte finns i butiken
Om vi vill mala och baka garanterat glutenfritt ska beställa din kvarn på Bröd&Kvarn och i beställningen uppge att den ska vara glutenfri om det är en kvarn från KoMo. Alla Mockmills kvarnar är endast testade med glutenfritt material.
Det finns många bra länkar på recept på glutenfritt, här är några:
glutenfrikost.se
nillaskitchen.com
glutenfrittmedsandra.se