Lycka!

Ibland får jag mail från kunder som tackar för produkten, kursen, föreläsningen, servicen, receptet eller inspirationen. Det gör mig så otroligt glad! Ett sådant mail ger mig energikick för hela dagen. Häromdagen fick jag ett sådan mail som gjorde mig extra glad och som får mig att längta efter nästa surdegskurs.

”Hej igen!

Stort tack för snabbt svar! Jag gjorde ett mindre lyckat  försök i våras och sen har det inte blivit av.
Sen hade jag besök i helgen av min kära gamla barnmorskekollega Gudrun som jag gick kursen tillsammans med. Hon känner flera bönder och har köpt på sig säd, mal på sin kvarn och bakar hela tiden! Så nu fick jag färskmalet mjöl av henne, en ny fräsch surdegsklutt och så fick jag ny lust att baka!

Verkar ju som att jag fick bra fart på degen denna gång.

Våra kollegor från Falköping hade också varit hos dej och de var också helt lyriska och jättenöjda med din kurs som ju är helt fantastisk!

Så hoppas att du fortsätter att lära ut surdegsbak och inte minst den viktiga kunskapen om hur vi kan baka på rätt sätt och få med all viktig näring!

Såg dej också på TV. Du borde få en hel förmiddag tycker vi hos Malou efter 10 för att göra dej rättvisa!

Varma bakhälsningar från Agneta”

Tack Agneta och tack ni andra som uppmuntrar mig i mitt arbete. Jag älskar det jag gör! På bilden ser ni mig vid havet i Falsterbo. Platsen jag önskar ni alla fick uppleva. Gå en kurs och njut av den underbara naturen här hos mig.

Läs mer och anmäl dig till surdegskurs här.

Och passa på att göra någon annan glad just idag. Det behövs ofta inte så mycket.

Leave a Reply