Lanseringserbjudande – onlinekurs

Nu har jag lansering min stora bakkurs online ”Lär dig baka luftiga surdegsbröd med fullkornsvetemjöl”. Det känns så otroligt bra. Jag ville så gärna ha ut den före jul, eftersom det är den perfekta julklappen för den som bakar. Och jag lyckades – phu! Det är en omfattande kurs som man därför kan titta på lite pö och pö och även baka samtidigt med mig. Du kan titta hur många gånger du vill i ett helt år! Repetition är väldigt bra ;-). Dessutom har du 30-dagars kundnöjd-garanti ifall det inte var vad du hade förväntat dig.

Det går bra att köpa mjölet du ska baka med i butiken eller på nätet till kursen. Har du en kvarn är det klart fantastiskt, men det är ingen förutsättning. Det fungerar bra att vara både nybörjare eller bakat surdegsbröd förut. Nybörjaren får pausa och lyssna om ifall det blev för mycket information på en gång, medan den som är van med att baka surdegsbröd sannolikt förstår snabbare. Med koden ”JULKBAK” får du 350 kr rabatt fram till julafton. Läs gärna mer om kursen här: ”Lär dig baka luftiga surdegsbröd med fullkornsvetemjöl”

I kursen förutsätter jag att man kan ta fram en aktiv surdegsgrund. Så är man inte säker på det bör man gå kursen "Allt för att lyckas med din surdegsgrund" före man ger sig på själva bakkursen.

Jag ser fram emot att se dig online, och till dess, lycka till med julbaket!

/Christine

Leave a Reply