SURDEGSKURSER – BRÖD

Håll utkik efter bakkurser här, eller boka mig för en egen grupp.

Surdeg, säd, mjöl och baktekniker – hur gör man för att lyckas? Välkommen till en tvådagarskurs där du får lära dig baka hälsosamt och gott! Du kommer lära dig om vägen från spannmål till färdigt surdegsbröd. Vi bakar med ekologiskt mjöl, färskmalet mjöl och kultursorter. Det blir dagar fyllda av kunskap och inspiration. Du kommer hem rågad med bakglädje, egna bröd och en surdegsstart för kommande bak. I kursen ingår en enkel lunch och fika. Boka din plats och se fram emot två spännande dagar!

Kurser till hösten

  • Surdegskurs 6-7 oktober – fullbokad
  • Surdegskurs 17-18 november

Tid:
Lördag kl. 9.30 – ca 14.30
Söndag  kl. 9.30 – ca 12.00

Pris:
1 550 kr inkl. moms

Plats:
Bakstudio, Falsterbo

Anmäl till info@brodochkvarn.se eller christine@heger.se
För frågor ring Christine på 0707-984959

PIZZAKURS – SURDEG

Lär dig baka surdegspizza. Boka en grupp och skräddasy eventet tillsammans med mig. Kursen tar 2-4 timmar beroende på önskemål. Du får:

  • En spännande teamaktivitet där smaklökarna sätts på prov
  • Inspirerande kunskaper kring mjöl
  • Lär dig mina enkla knep för att lyckas
  • Pizza med härliga fyllningar efter eget smak och tycke
  • Surdegspizzadeg att ta med hem och baka i eget kök där hemma
  • En trevlig kväll där ni avslutar med att äta väldigt goda pizzor :-)

Plats: bakstudio, Falsterbo

Kontakta mig för mer information, Christine, på info@brodochkvarn.se eller 0707-984959

BAKKURSER  – Möhippor, teamaktivitet etc.

  • Kort surdegskurs på några timmar – alla får med sig surdegsfrallor hem
  • Bakkurs med färskmalet mjöl där vi bakar med jäst
  • Gillar ni sött, men vill ha nyttigare alternativ? Vi bakar kakor på färskmalet fullkornsmjöl som deltagarna själva malt

Kontakta mig, Christine, på info@brodochkvarn.se eller 0707-984959