KoMoMix+ – nu har jag den i lager!

Det har varit en lång väntan men nu har jag äntligen fått in KoMoMix+ i lager så att den går att beställa. Mixern har varit enormt populär. Den är helt enkelt en galet bra och prisvärd mixer. Den är grymt stark med åtta knivar och en effekt på 1400 Watt vilket gör den till en kraftmaskin. Dessutom är stommen gjord i trä, vilket gör den väldigt elegant. Jag har den i färgerna svart, röd och natur.

Egentligen är väl inte en mixer en given produkt i min butik. Butiken består ju främst av bakprodukter. Men, när jag hörde att KoMo hade börjat utveckla en riktigt stark mixer blev jag väldigt glad. Jag har många kunder som frågar mig om det går att  mala nötter i stenkvarnen. Det går inte – stenarna klibbar igen. Mandelmjöl t.ex. kräver en riktigt stark mixer. Så nu har jag en att erbjuda. Jag har dessutom upptäckt att det är väldigt spännande att mixa olika typer av grönsaker och kryddor och blanda ner i mina bak. Nässlor, grönkål, rotfrukter etc. Mixern ger mig många möjligheter att smaksätta och ersätta mjöl i bröd, bullar och kakor.

Mer tekniska detaljer om KoMoMix+ hittar du här.

Den väldigt efterlängtade solen dök upp precis när jag skulle ta en bild. Det gjorde inte bilden så bra, men den var så välkommen ändå!

 

 

Leave a Reply