Kom söndagen den 5:e september till Fredriksdal i Helsingborg

Söndagen den 5:e september är det ”Mat på Riktigt” på Fredriksdals Museer och Trädgårdar i Helsingborg. Det är ett fantastiskt fint arrangemang och för mig en höjdpunkt på året. Jag får komma dit och berätta om mjöl & bröd och vara en hel dag på denna ljuvliga plats. Dessutom är det en så hjärtlig och fin miljö att man bara vill stanna. Passa på och kom och lyssna på mig! Biljetter får man i entrén, de är gratis, men man behöver en biljett. Dessutom står denna söndag potatisen i centrum, vilket ju är superroligt att lära sig mer om.

Förr, förra året på Fredriksdals.

Förra året var det ju inget evenemang, men bilden ovan är från året före dess. Håll tummarna för att det blir lika härligt väder denna söndag.

Jag kommer ha med mig min bok Fullkorn och även min surdegsgrund. Och är det något annat du vill ha från webbshopen, kan jag säkert ta med det till dig – bara hör av dig före. :-)

Vis ses där! /Christine

Leave a Reply