Kom och lyssna på mig den 10 april

Tisdagen den 10 april ska jag föreläsa på Katrinetorp som ligger utanför Malmö vid Svågertorp. Idag var jag där och kollade in stället. Trots att jag inte bor långt därifrån har jag aldrig varit där. Det är så vackert!

Rubriken på föreläsningen är ”Från säd till bröd – utan snabba genvägar”. Jag brinner för ämnet, och jag ser så mycket fram emot att dela med mig av mina kunskaper och inspirera dig. Utöver att det blir en intressant föreläsning, kommer vi kunna få riktigt trevligt. Omgivningen är så vacker. Salen där vi ska sitta är vacker, butiken är vacker (och man vill ha allt), kaféet där vi ska fika i pausen är vacker. Det kommer bli en toppenkväll.

Du anmäler dig till kvällen här. Tisdagen den 10 april kl. 18-20.

Här kommer ett gäng bilder från besöket.

Flott entré!

Den vackra Herrgården

Salen, där jag eventuellt ska prata (beroende på hur många som kommer). Detta är även utställningshallen. På ovanvången finns ytterligare ett rum som var än vackrare. Där tror jag (och hoppas) att vi kommer vara eftersom först över 50 personer flyttar vi ner här.

Butiken där man vill ha allt!

Här tänker jag mig att min kokbok ska ligga sedan. Tänk vad häftigt det vore att gå förbi bordet och se sin egen bok.

Fiket där vi fikar och umgås i pausen.

Alla detaljer är bara så smakfulla!

Leave a Reply