Koksboksfotografering – förberedd ”ner till tårna”
Två dagar av intensiv fotografering till min bok och jag är något mör, men så nöjd! Bilderna är så vackra! När det ser lika gott ut som det är, blir jag så stolt. Fotografen David är ett geni! Helt makalöst kreativ och med en enorm känsla. Det säger bara klick, klick, och sen sitter bilden. Jag hoppas att lite av hans kunskap och känsla spiller över på mig – visst borde flera dagars intensivt umgänge lära mig något? Ni får väl se i mitt instagramflödet framöver om det blir någon bättring ;-).
Behöver du en matfotograf (inkl matstylist) med ett grymt tempo, så heter han David Back, du hittar honom här.
Själv var jag förberedd upp till tänderna (eller ner till tårna, som illustreras av bilden vid entrén ;-)) – jag tror jag hade 27 produkter bakade eller genomtänkta inför dessa två dagar. Det var mer än vi fotograferade, men som sagt, ”förberedd till tårna”. En del saker bakade jag på plats, en del hade jag bakat i förväg. De produkter som inte var färdiga hade jag mätt upp ingredienserna hemma och lagt i olika lådor och påsar för att det skulle gå snabbt att baka. En kaka lyckades jag övergrädda till en torr frisbee, men annars gick det bra (pinsamt, men, men).