Kampanj snittkniv – gratis rakblad

När man snittar bröd är det a och o att har vassa och tunna rakblad. Och framför allt ett nytt. Det är en otroligt stor skillnad att snitta med ett gammalt och ett nytt. Med ett nytt rakblad får du det rena, vackra snittet som glider i genom degen. Jag unnar mig att byta rakblad ofta – det är så värt det. Jag skulle uppskatta att jag byter ungefär för var tionde bröd, eller vänder på bladet. Tänk så mycket tid du ägnar åt brödet under processen, då vill i varje fall jag ge brödet den bästa förutsättning att även blir vackert.

Just nu har jag kampanj på ”Snittkniven med skaft i bok”. När du köper snittkniven får du ett paket med de bästa rakblad jag provat. Uppge koden ”gratis rakblad” så får du ett paket med 10 gratis rakblad. Du hittar snittkniven här.

Surdegsbrödet är bakat med 80 % färskmalet fullkornsmjöl av dinkel. Jag slutar aldrig att förundras att man kan få så luftiga bröd med så mycket fullkornsmjöl i.
Ett vass, tunt och nytt rakblad ger rena raka snitt.
Surdegsbröd
Glöm inte kampanjkoden ”gratis rakblad” – du hittar snittkniven här.

Lycka till med snittning och bakning! /Christine

Leave a Reply