”Jag och Tareq Taylor”

Vem älskar inte Tareq Taylor efter att ha sett Kokarnas kamp på TV? Denna otroligt charmiga och proffsiga skånska man. Ni som bor i Skåne har säkert fått hem reklam för Katrinetorps föreläsningar och där ska både jag och Tareq Taylor m.fl. föreläsa under våren. Hur häftigt känns inte det! Spana in och boka in dig på våra föreläsningar här. Jag kommer absolut lyssna på hans och självklart ser jag väldigt mycket fram emot att hålla i min egen. Mer om min nedan:

Från säd till bröd – utan snabba genvägar

Vad vet du egentligen om en av våra viktigaste basvaror? Christine Heger berättar med passion om vägen från säd till bröd och varför du bör välja mjöl och bröd med omsorg, vad fördelarna med färskmjölet mjöl är och varför du kan äta bröd med gott samvete om du bara väljer rätt. Bröd behöver nämligen inte vara en kaloribomb eller innehålla onödiga tillsatser. Med kunskap blir brödet istället en källa till njutning och rätt näring. Här får du lukta, smaka, mala och upptäcka skillnaden på mjöl och mjöl!

Tisdag 10 april kl 18.00–20.00

Pris: 255: – (inkl kaffe och kaka)

Föreläsningen arrangeras av Studieförbundet Vuxenskolan Malmö. Hitta den här.

Leave a Reply