Jag har ofrivilligt blivit trendig

Jag är inte trendig. Jag saknar den genen – ”bry sig genen”. Nu känner jag dock att jag står mitt i en galopperande trend och jag är en av lokförarna. Det som jag tror på, det jag gillar och det jag gör är plötsligt helt inne. Jag älskar att baka bröd, jag älskar färskmalet kvalitetmjöl, jag älskar att odla, jag älskar att plocka bär, jag älskar naturligt fiberrik mat – allt detta är så rätt just nu. Tidigare var det jag gjorde mossigt – varför baka när man lika väl kan köpa i butiken, varför plocka bär, sylta, safta när man kan köpa färdigt. Det är inte jag som förändrat, det är omvärlden. Numera när jag kommer till en fest med  degrester på knogarna är jag bara rätt. Inte töntig, bara rätt. Jag njuter av att vara rätt i tiden för en gång skull! Riktigt gött att få vara rätt utan att anstränga sig.

Glad dag och trendig bakdag önskar jag er alla!

Härligt trendig bakande glad! Som det kan bli!

Leave a Reply