Jag är med i podden ”Bondesamhället”

För någon vecka sedan var Lena från Bondesamhället på besök i bakstudio för att spela in en podd med mig. Jag känner inte Lena sedan tidigare, men efter att hon kontaktat mig lyssnade jag på hennes podd. Det finns många poddar och många som spelar in, men jag måste säga att dessa sticker ut. Man lär sig något vid varje tillfälle utöver att Lena skapar en mysig stämning som är skön att lyssna på.

Jag fick naturligtvis chansen att prata om färksmalet mjöl och fullkornsmjöl och varför jag tycker det är så överlägset. Podden hittar du här. Jag har inte själv vågat lyssna ännu… Det är väldigt långt, och jag känner att jag var alltför pladdrig. Du får våga lyssna istället ;-) Och när du väl lyssnat på den, så finns det flera andra intressanta avsnitt som är mindre pladdriga och värda att lyssna på.

Jag bjöd klart på fika. Frallor och croissanter. Den här bilden knäppte jag precis innan jag dukade av allt – så resten av fikat var redan bortplockat ;-).

Så roligt att få lära känna Lena. Vi fick ju även lite extra tid tillsammans där hon fick berätta om sin resa. Tack Lena för den trevliga stunden vi fick tillsammans!

Lite roligt var det dessutom, för Lena blev så inspirerade att hon gick hem och berättade med eld och lågor för sin man om det färskmalda mjölet. Några dagar senare ringde han och beställde en Fidibus XL till hennes födelsedag. Grattis Lena!

 

Leave a Reply