Igår slog den till med full kraft – nervositeten

Ända sedan i somras har jag sagt ”Jag tänker inte vara nervös för det där förrän 2 veckor före”. Och så har  det blivit. Jag har inte varit ett dugg nervös, men igår – två veckor före – slog det till. Den 22 november medverkar jag i GoKväll i Svt. Och just igår hade jag första samtalet och planerade inslaget med redaktören. Inte så konstigt då kanske att tankarna började snurra. Idag fick jag biljetterna till Umeå. Kl. 4.55 hämtas jag med en taxi. Helt galet tidigt. Allt spelas in samma dag som det sänds, så bor man som jag i andra änden av Sverige så blir det väldigt tidigt.

Fullkorn kommer självklart vara temat, precis som i min bok ”Fullkorn”. Jag kommer baka och visa hur otroligt fint det blir när man byter ut det onyttiga vita mjölet till det näringsrika och smakrika fullkornsmjölet. Nu ska jag sätta mig och planera upplägget och få tankarna i styr.

Comments 7

  1. Marianne Johansson december 15, 2019
  2. Annika Samuelsson november 14, 2019
    • Christine Heger november 15, 2019
    • Christine Heger november 25, 2019
  3. Kerstin Bengtsson november 12, 2019
    • Christine Heger november 15, 2019

Leave a Reply