Idag gjorde jag radiodebut!

Idag gjorde jag radiodebut. Så roligt! Jag, programledarproffset Sofie Ericsson och hemmabagaren Gabriella Daksa pratade om mörkt bröd i P4 Malmöhus. Jag har länge närt en dröm om att få vara med i radio och så plötsligt händer det. Att prata utan att synas. Att skratta utan visa det röda nyllet. Att nervöst trampa med foten utan att en ”kotte” vet om det. Helt underbart!

Mörkt bröd, ni kan ju själv tänka er så mycket jag skulle vilja prata om just det ämnet. Jag skulle kunna hålla på i timmar. Istället fick lyssnaren en glimt av vad vi gillar med mörkt bröd och förhoppningsvis massor av inspiration till att börja baka.

Lyssna på radioavsnittet HÄR!

Sofie Ericsson som ledde programmet. Grymt duktig och proffsig programledare

Sofie Ericsson som ledde programmet. Grymt duktig och proffsig programledare.

Gabriella, jag och Sofie

Gabriella, jag och Sofie

Det var tydlingen ingen annan som tog "gästbricka". Jag gjorde det gärna - stolt gäst :-)

Det var tydligen ingen annan som tog ”gästbricka”. Jag gjorde det gärna – stolt gäst :-)

 

 

 

Leave a Reply