Hur håller man jäskorgarna rena?

Tidigare hände det ofta för mig att mina jäskorgar möglade. Jag bor vid havet och det är alltid fuktigt i luften, vilket säkert gjorde att jag drabbades mer än andra. Trots att jag alltid använde linnehandduk mellan degen och jäskorgen blev det ändå lite mjöl kvar i jäskorgen.  Mjölet som låg kvar mellan springorna i jäskorgarna tillsammans med fukt, gjorde att det växte mögel.

Nu har jag en ny rutin som gör att mina jäskorgar alltid håller sig fräscha. Efter att jag har bakat bankar jag ur korgarna, eller damsugar dem och sätter sedan in jäskorgarna på eftervärmen i ugnen. Testa det, så slipper du behöva slänga dyra fina korgar.

Vad har du för knep?

Behöver du nya jäskorgar hittar du flera olika storlekar här.

Nu har jag alla de storlekar som jag själv använder till försäljning – tjohoo.

Comments 4

  1. Anne-Sophie Samnegård september 23, 2019
    • Christine Heger september 23, 2019
  2. Christian juli 22, 2019
    • Christine Heger augusti 4, 2019

Leave a Reply