Har du smakat färska flingor och gryn? Jag har ett erbjudande!
Har du smakat helt färskmalda flingor/gryn? Det är en smakupplevelse! Flingorna smakar så mycket mer än de som är lagrade. Vi äter mycket gröt och müsli i vår familj vilket innebär att jag ofta maler till flingor. Utöver det använder jag flingor när jag bakar bröd och kakor. Havrekakor är till exempel en vinnare hemma hos oss. I bröden använder jag dels flingorna som dekoration och dels i degen. Flingor som man lägger ovanpå som dekoration blir rostade i ugnen och därmed extra goda. När jag har i flingor i degen gör jag i regel först en gröt, dvs blandar flingor med varmt vatten som jag sedan blandar ner i degen.
Just nu har jag ett erbjudande på ett startpaket med flingkvarnen FlicFloc, ett paket hela Dinkelkorn från Saltå Kvarn och recept på både gröt och granola. Du hittar erbjudandet här.