Ge bort en surdegskurs i julklapp: surdegspizza, surdegsbaguette eller surdegsbröd!

Nu har jag riktigt bra julerbjudande på mina onlinekurser. Jag har satt ihop paket så man får grundkursen ”Allt du behöver för att lyckas med din surdegsgrund” tillsammans med en av de andra kurserna. Du kan välja mellan:

Surdegspizzakurs + Surdegsgrundkurs

Vem vill inte kunna baka de där riktigt luftiga och krispiga surdegspizzorna? På den här kursen lär du dig baka en surdegspizza som delvis är med fullkornsmjöl. Det gör att pizzan inte bara blir godare, utan även nyttigare. När du väl ätit dessa kommer du vara kräsen.

995 kr istället för 1300 kr

Baguettekurs + Surdegsgrundkurs

Baguetter är svåra att få till så att de blir riktigt bra. Och de baguetter man köper i affären är verkligen inte goda – främst luft och tillsatser. Jag lär dig baka riktigt smakrika och luftiga baguetter med flera olika typer av mjöler – såväl färskmalet, köpt, fullkornsmjöl och siktat.

Pris: 1100 kr istället för 1 545 kr

Lär dig baka luftiga surdegsbröd + Surdegsgrundkurs

Den här kursen är en omfattande kurs där du lär dig grunderna och tekniker. Går du den här kursen kommer klara av att baka mycket av allt annat också.

Pris 1595 kr istället 2200 kr

Om du vill att det ska vara en julklapp så skriv i kommentarsfältet i butiken namn och e-mailadress på den som ska få presenten.

Leave a Reply