”Fullkornsfest” i Stockholm – så roligt

I fredags firade jag min bok ”Fullkorn” på Park Konditori i Stockholm/Bromma. För mig var det den perfekta inramning – innan jag flyttade till Skåne bodde jag i Bromma och Park Konditori brinner för samma saker som jag.

God Dryck bjöd på mousserade äppelmust – vilken var grymt god och väldigt festlig. Och Park Konditori hade ”bullat upp” med mat och framför allt bakat upp ”Mitt favoritbröd” från boken och även en småkaka – allt sålde slut på nolltid, vilket klart kändes väldigt kul. På kvällen tog jag tillfället att berätta om boken, min väg dit och varför det är så viktigt vilket mjöl vi väljer.

Bor du i Stockholm eller i dess närhet, eller kanske på besök ibland, rekommenderar jag dig verkligen att besöka Park Konditori i Bromma. Det är en urtrevlig miljö och allt de gör är äkta mathantverk. Inget fusk – där finns inte en enda onödig tillsats. De tar inga genvägar utan utan bakar med både hjärta och hjärna. Dessutom är det en grym plats för olika event.

Min vän Pino tittade förbi. En av Sveriges bästa tangodansare (borde jag skriva världens? Ja, världens känns mer som en korrekt beskrivning ;-)).

God Dryck bjöd på mousserade äppelmust – så otroligt god och festlig.

Råg – och chokladkaka från boken ”Fullkorn”. Perfekt till en kopp kaffe.

Bästa Josefin (en av ägarna till Park Konditori) som bakat inför kvällen.

Jag berättade om boken och varför det har sådan stor betydelse vilket mjöl vi väljer. Tyvärr har jag alldeles för lite och dåliga bilder från det fina eventet. Jag var så upptagen att jag helt glömde bort det. Jag vill tacka alla som kom och gjorde en så fin kväll. Och jag vill särskilt tacka ägarna Carolina och Josefin som är två stjärnor i Bromma!

Vill du bli inspirerad till att baka och laga mat med fullkornsmjöl hittar du boken ”Fullkorn” här. Perfekta julklappen till alla som gillar att baka och är måna om sin hälsa.

 

Leave a Reply