Det här är min bok!

Nu finns ett första utkast på framsidan av min bok. Min bok. Författare – Christine Heger. Det är en dröm som går i uppfyllelse. Trots att jag har jobbat med boken i flera månader är det fortfarande svårt att ta in. Den går i tryck i augusti – hösten kommer bli spännande!

Det är något alldeles speciellt att läsa sina egna ord ur en bok. Jag har i och för sig aldrig upplevt det, men jag har drömt om det länge. Tro alltså inte att boken bara ramlade ner i mitt knä. Jag är ingen kändis, så telefonen har inte gått varm från förläggare. Det är inte förläggare som ringt mig, det är jag som ring dem. Hur man får en bok publicerad är en konst i sig – vill ni veta det ska jag berätta hela historien vid tillfälle.

Utsidan är som sagt inte spikad, utan detta är ett första utkast. Helt klart är dock att den röda tråden genom boken är ”fullkorn”. Jag älskar allt som är baserat på fullkornsmjöl – i fullkornet finns smaken och stora delar av näringen. Det ska blir så fantastiskt roligt att få dela med mig av mina kunskaper och upptäckter.

Foto: David Back

Detta är ett första utkast, så det kan se annorlunda ut när det är spikat. Bilden är dock bestämd. Det är jag och ett bröd – kan det bli bättre?

PS: Får jag lov att titulera mig för fattare nu? Jag har hört att det är först när man publicerat tre böcker som man får kalla sig det. Hur coolt vore inte det att presentera sig som författare.

”Jaha, och vad jobbar du med Christine?”
”Jag är författare”
”Wow, hur många böcker har du skrivit?”
”Alltså en, men jag har även en roman i byrålådan och…jag skulle gärna skriva en till.

Leave a Reply