Jag föreläser om mjöl och bröd och hur man väljer rätt
I veckan höll jag en föreläsning för Supper Club i Malmö om mjöl och bröd kopplat till hälsa och framför allt om hur man väljer rätt bröd. Alla älskar bröd, men det gäller att ha kunskap så att man väljer mjöl och bröd som både är gott och är bra för vår hälsa.
Det var ett gäng mycket kunniga kvinnor som fick lära sig den stora skillnaden mellan mjöl och mjöl och bröd och bröd. Jag älskar att prata om det här, och det finns inget roligare än när publiken verkligen vill lära sig och har ett eget stort intresse.
Självklart fick de även prova att mala och lukta och smaka på det färskmalda mjölet och de färskflingade grynen. Doften och smaken av nymalt är något som få fått uppleva.
Alla vackra foton är tagna av Torbjörn Lagerwall och eventet arrangerades av Sanna Ohlander på Ventil i Malmö.
Skulle du eller företaget du arbetar på vara intresserad av lära er mer om det här spännande ämnet? Kontakta gärna mig, så lägger vi upp ett program som skulle passa er.