Fåfäng eller inte, jag är så glad för de nya bilderna i boken!

Idag har vi kompletterat några bilder till boken. Det behövdes några småbilder och en pizzabild behövde göras om. Mästerfotografen David Back kom hem till mig och jag hade riggat, bakat och tänkt till. Dessutom hade jag en fråga. I flera veckor har jag bläddrat bland bokens bilder och varje gång jag fått upp mig själv har jag ryggat till – en sådan fruktansvärt ful bild på mig! Jag har frågat min familj, min man, vänner och alla har sagt att bilden är bra. Och ändå. Jag tycker den är ful. Eftersom jag inte vill vara fåfäng har jag tänkt att jag får acceptera det där, och försökt glömma det. MEN så har jag sett den igen och nähh, fy bubblan.

Idag när David kom för att komplettera bilderna frågade jag snällt ”jag vet att jag är fånig, men skulle du vilja ta om min bild?”. Snäll som han är, så gjorde han det. Och jag är såååå lättad! Jag förstår att detta är galet världsligt och fånigt, men i min värld var det viktigt att bilden på mig representerade mig så som jag känner mig. Nu är jag så glad, jag skulle vilja krama hela världen. Dessutom blev de andra bilderna vi tog helt fantastiska – den här boken kommer bli galet vacker!

Här är jag väldigt glad och lättad efter dagens lyckade fotografering.

Mäster fotografen David Back som idag gjorde min dag!

Trappan till bakstudion blev den perfekta platsen för pizzabilden.

 

Leave a Reply