event_20170207-6-medium

Inspiratör/föreläsare

Söker du talare till ditt företag eller något annat event. Jag är civilekonom från Handelshögskolan och tidigare marknadschef som sadlat om till passionerad fullkornsbagare. Jag föreläser och inspirerar kring säd, mjöl, bröd och hälsa. Kort eller långt – ni väljer.

Tisdagen den 10 april föreläsning på Katrinetorp kl.18.00-20.00

Förmer information och anmälan klicka här.

Bakkurser 

Jag håller bakkurser om surdegsbröd – du lär dig om de ofta glömda sanningarna gällande mjöl, process och surdeg. Håll utkik efter bakkurser här, eller boka mig för en egen grupp.

Surdegskurs 6-7 oktober 

Tid:
Lördagen den 19 maj kl. 9.30 – ca 14.30
Söndagen den 20 april kl. 9.30 – ca 12.00

Pris:
1 550 kr inkl. moms

Plats:
Nybyggd bakstudio, Falsterbo

Kick-off, möhippa, konferens-aktivitet eller andra event

1-4 timmar beroende på önskemål.

Plats: bakstudio, Falsterbo

Olika förslag:

  • Gör din egen färskmalda müsli. Deltagarna maler sina egna flingor, gör sin egen ugnsrostade granola och smaksätter så som önskas. Alla får med sig müsli hem.
  • Känns surdeg spännande? Då blir detta en försmak på en riktig surdegskurs. Alla får med sig surdegsfrallor hem
  • Gillar ni sött, men vill ha nyttigare alternativ? Vi bakar kakor på färskmalet fullkornsmjöl som deltagarna själva malt
  • Lär er baka nyttig surdegspizza. Vi bakar tillsammans och äter sedan upp våra mästerverk

Kontakta mig, Christine, på info@brodochkvarn.se eller 0707-984959