En spännande annons

Idag har jag för första gången annonserat med en betald annons. Det kan låta konstigt, men hittills har jag bara levt på ryktet, mina trogna kunder och sociala media. För mig känns det stort med en betald annons. Det är dessutom extra spännande för jag har valt att annonsera på www.himlentv7.se Det är en kristen tv-kanal som jag ofta tittar på. Jag har absolut ingen aning om annonsen kommer ge effekt, men det känns bra i alla fall. De gör ett strålande arbete på sin kanal och nu är jag med på ett litet hörn. De har även gjort en mini-intervju med mig som du kan läsa här.

Går gärna in och titta på himlentv7.se, där finns till exempel Två Grannar – korta spännande avsnitt med Simon Ådahl och Örjan Armgren. SEN måste du självklart titta extra på min annons och klicka på den. Ja, det är superfånigt att jag tycker den är något speciellt, men så är det. Mitt företag är som ett tredje barn och allt barnet gör första gången är ju stort ;-)

/Christine